Bereikbaar op 06 51 77 34 53
Zwaagdijk 365 A, 1685 PC Zwaagdijk-West
Openingstijden di - vrij: 08:30 - 21:00

Ervaringen

Ervaringen
Karin Smitnov 2020

“Na een aantal jaren longontstekingen te hebben gehad en antibiotica kuren en stoot kuren prednison te hebben gekregen van de huisarts met 2 soorten puffen erbij was ik het zat om al die medicijnen te moeten gebruiken om mijn benauwdheid te voorkomen. José bracht verlichting doordat zij mij ging masseren en cupping toepaste, tijdens de behandeling merkte ik al gelijk verlichting in mn longen, ik begon te hoesten waardoor het slijm naar boven kwam waardoor ik ook meer lucht inhoud van mijn longen ervaarde. Na de eerste keren regelmatig de behandeling te hebben ondergaan houden we het nu op een onderhoud zo 1 keer per maand.”

Irma Heeroomsokt 2020

“Een bezoek aan Yo-Zen is wat bij mij is gaan horen. Voor duurzaam onderhoud, net als periodiek de kapper, acupuncturist, tandarts, schoonheidsspecialiste, een onderdeel zijn van zorgen voor mezelf. Een massage van José is als een warm bad, maatwerk bij wat je nodig hebt, helende handen die zo goed aanvoelen waar spanning zit of energie geblokkeerd is. Als herboren erna. Ik kan niet wachten op de volgende hot stone, cupping, ontspanningsmassage of welke handeling nodig is op dat moment. Yo-Zen staat voor kwaliteit, me time, balans en herstel.”

Lidy Heezenokt 2020

“Fijne massage gehad, er wordt de tijd voor je genomen, geen snelle saunamassage. Energetische massage waar je helemaal van opknapt. Echt even onstressen, ik kom graag nog een keer. Veel keuze in verschillende massages dus voor iedereen iets. ook voor de kleine beurs. Echt een aanrader!”

Harrie Dekkermrt 2020

“Vele jaren heb ik nekpijn gehad, waardoor ik vaak hoofdpijn had. Hierdoor slikte ik veel pijnstillers. Ik ben naar verschillende fysiotherapeuten geweest, maar niets mocht helpen. Toen kwam ik bij José terecht, en na verschillende behandelingen zoals nekmassage en cupping kwam ik eindelijk van mijn vervelende nek- en hoofdpijn af. Nu ga ik nog 1 keer per vier á vijf weken voor onderhoud. Top José, ik ben blij met je.”