Bereikbaar op 06 51 77 34 53
Zwaagdijk 365 A, 1685 PC Zwaagdijk-West
Openingstijden di - vrij: 08:30 - 21:00

Rug-, nek- en schoudermassage

Rug-, nek- en schoudermassage

Pijnlijke en stramme spieren worden los gemasseerd met verschillende massagetechnieken en zal je klachten snel verlichten.

Je herkent het vast wel, pijn in de nek en spanning op de schouders.

Veel mensen hebben die spanningsklachten. Pijn rond de schouderbladen, spierknopen en vastzittende nek- en schouderspieren zijn zelfs één van de meest voorkomende klachten.

Vaak is het een gevolg van stress en/of een verkeerde werkhouding, bijvoorbeeld het te lang achter de computer zitten. Deze klachten komen ook vaak voor door de drukte die we in ons dagelijkse leven ervaren.

We vinden maar weinig manieren om spanning in lichaam en geest los te laten waardoor lichamelijke klachten zich kunnen ontwikkelen.

Wanneer je deze spanningen niet aanpakt en je spieren regelmatig overbelast, ontstaan er op den duur blijvende pijnklachten. Zo kunnen er bijvoorbeeld hoofdpijnklachten ontstaan doordat de spieren in de nek, rug en schouders te gespannen zijn en uiteindelijk verharden en spierknopen vormen. Het pijngebied straalt dan uit naar andere gebieden van het lichaam, met alle gevolgen van dien.

Wat zijn de voordelen van een nek-, schouder-, en (lage) rugmassage?

Met een rug-, nek- en schoudermassage zorg je ervoor dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en lichamelijke pijn verminderd.

Daarnaast is deze massage natuurlijk ook heerlijk ontspannend voor lichaam en geest, ook wanneer je geen klachten hebt.

Boek direct je massage bij Yo-Zen