Bereikbaar op 06 51 77 34 53
Zwaagdijk 365 A, 1685 PC Zwaagdijk-West
Openingstijden di - vrij: 08:30 - 21:00

Over mij

Over mij

Wie ben ik?

Ik ben José Schouten en heb sinds een paar jaar mijn eigen massagestudio in Zwaagdijk-West waar ik ontzettend blij mee ben en ook best een beetje trots. Blij omdat het super leuk werk is, bijna verslavend zelfs, en trots omdat ik vrij onverwacht een massageopleiding ben gaan volgen en uiteindelijk deze massagestudio ben begonnen.

Na mijn eerste opleiding was de massage vlam gaan branden, ik vond het zó leuk. Daarna heb ik nog heel veel cursussen gedaan en ben nog altijd bezig met cursussen en bijscholing. Het is ook zo’n ontzettend mooi en dankbaar vak waar ik zo veel mogelijk van wil weten en over wil leren.

Naast het masseren is de persoonlijke aandacht en het contact voor/met mensen ook heel belangrijk voor mij. Iedereen moet zich in de studio welkom en gezien voelen en ik wil voor iedereen tijd hebben. Het draait echt allemaal om jou!

De massages, met als doel ontspanning, doe ik meestal in stilte met mooie muziek op de achtergrond, zodat je even helemaal kan relaxen. Het voelt soms zelfs als een mini-vakantie, hoe fijn is dat?

Dus wil je eens helemaal ontspannen of heb je behoefte aan een stevige massage? Je bent van harte welkom bij Massagestudio Yo-Zen.

De studio bevindt zich in mijn woonhuis, op de beneden verdieping. Er is altijd volop parkeergelegenheid op het terrein.

Wat zeggen mijn klanten over mij?

Bekijk alle ervaringen
Karin Smitnov 2020

“Na een aantal jaren longontstekingen te hebben gehad en antibiotica kuren en stoot kuren prednison te hebben gekregen van de huisarts met 2 soorten puffen erbij was ik het zat om al die medicijnen te moeten gebruiken om mijn benauwdheid te voorkomen. José bracht verlichting doordat zij mij ging masseren en cupping toepaste, tijdens de behandeling merkte ik al gelijk verlichting in mn longen, ik begon te hoesten waardoor het slijm naar boven kwam waardoor ik ook meer lucht inhoud van mijn longen ervaarde. Na de eerste keren regelmatig de behandeling te hebben ondergaan houden we het nu op een onderhoud zo 1 keer per maand.”

Irma Heeroomsokt 2020

“Een bezoek aan Yo-Zen is wat bij mij is gaan horen. Voor duurzaam onderhoud, net als periodiek de kapper, acupuncturist, tandarts, schoonheidsspecialiste, een onderdeel zijn van zorgen voor mezelf. Een massage van José is als een warm bad, maatwerk bij wat je nodig hebt, helende handen die zo goed aanvoelen waar spanning zit of energie geblokkeerd is. Als herboren erna. Ik kan niet wachten op de volgende hot stone, cupping, ontspanningsmassage of welke handeling nodig is op dat moment. Yo-Zen staat voor kwaliteit, me time, balans en herstel.”